League One
Coventry – Rochdale
Lauantai 16.11. klo 17:00

Englannin korkeimmat sarjatasot huilaavat maaotteluiden ajan, mutta kolmannella tasolla League Onessa pelataan sentään muutama ottelu. Tipsimatsissa kohtaavat playoff-paikalla paistatteleva tasapelispesialisti Coventry ja orastavassa tappioputkessa kärvistelevä Rochdale. Isännät ovat ansaitusti ottelussa suosikkiasemassa.

Coventry on edennyt sarjassa vääjäämättömästi ja se voisi olla sarjassa jopa korkeammalla. Helmasynniksi on kuitenkin siunaantunut liiallinen tasapelien pelaaminen. Hallinta ei ole aina näkynyt maalilukemissa asti. Kotona Coventry on ollut todella hankala vastus – onhan sitä vastaan tehty vain kuusi maalia yhdeksässä ottelussa. Poissaolorintamalla ei ole mitään muuta uutta, paitsi kärkimies Maxime Biamoun pelikielto.

Rochdalen vierasreissut ovat olleet vauhdikkaita, mutta tulostakin matkoilta on tullut. Kolme peräkkäistä tappiota tuo päivän vieraille paineita onnistumiseen, eikä suoritusvarma Coventry ole helppo joukkue kohdata. Puolustus on ollut varsinkin vieraissa Rochdalen heikko kohta ja siihen Brian Barry-Murphyn suojattien pitää saada parannusta.

Lyö vetoa ottelusta:

Coventry on joukkueista luokkaa parempi ja sen kunto on kova. Joukkueen repertuaariin ei kuitenkaan näytä kuuluvan isojen voittojen kairaaminen, joten ottelussa kiinnostaa marginaalisesti matalien maalilukujen vetäminen. Tämän matsin vetosuositus on Ottelussa maaleja alle 2.5 kertoimella 2,01.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO