Cristiano Ronaldolta kova lausunto: olisi saanut Brasilian hallitsemaan arvokisoja – ”Olisi viisi MM-kultaa enemmän”

© Kuva: Getty Images

Portugalin maajoukkuetähti Cristiano Ronaldo on laukonut kovia kommentteja Juventuksessa pelaavalle seurakaverilleen Danilolle.

Portugalin paidassa häikäisevät 99 maalia tykittänyt tähtihyökkääjä on kertonut, että hänen kanssaan Brasilia olisi dominoinut MM-kisoja jo pitkään. Brasilia on voittanut tähän mennessä viisi maailmanmestaruutta, joista viimeisin löytyy kesältä 2002.

– Cristiano Ronaldo kertoi minulle kerran, että mikäli hän olisi pelannut Brasilian maajoukkueessa, niin meillä olisi viisi MM-kultaa enemmän, Danilo paljasti DAZN:n haastattelussa.

Kovasta materiaalista huolimatta Brasilia ei ole juhlinut pitkään aikaa MM-kilpailuissa. Joukkue on jäänyt neljästi putkeen mitalien ulkopuolelle. Portugalilla on ollut tosin vielä vaikeampaa, sillä joukkue on päässyt vain kertaalleen mitaleille vuoden 1966 kisoissa. Tuolloin Portugali sijoittui kolmanneksi.