Championship
Fulham – QPR
Perjantai 22.11. klo 21:45

Saarivaltakunnan viikonloppu potkaistaan jalkapallon suhteen liikkeelle Länsi-Lontoon derbyllä, jossa Fulham isännöi Queens Park Rangersia. Molemmat joukkueet ovat playoff-sijojen tuntumassa – tosin kauteen vaatimattomin odotuksin lähtenyt QPR on alkanut viime viikkoina lipua taulukossa alemmaksi. Vaikka Fulhamin fanit pitävät Chelseaa suurimpana vihollisenaan, myös QPR herättää tunteita ja tämä perinteinen taistelupari saa kyllä aikaiseksi kovan kahinan.

Fulham haki ennen taukoa täydet pisteet Birminghamilta. Ottelun ainokaisen maalin iski Alexandár Mitrovic, joka on ollut kaikki kaikessa joukkueen tehojen suhteen. Kotijoukkueelle tuli jobinpostia, sillä Mitrovicin korttitili täyttyi ja mies huilaa tässä ottelussa. Samalla puuttuu puolet Fulhamin maalitehoista. Fulhamin kotiottelut ovat olleet tällä kaudella viihdyttäviä, mutta tällä kertaa maaliodottama laskee vääjäämättä.

QPR:n suhteen on vielä epäselvää, onko kyse vain huonosta jaksosta, vai taantuvatko Mark Warburtonin miehet vain omalle tasolleen. QPR on tehnyt tällä kaudella paljon maaleja, mutta omissakin on soinut liian usein. Huomattavaa on, että viime aikoina vieraissa on jääty pari kertaa myös nollille. Tällä hetkellä päätavoite on saada neljän ottelun voitoton putki poikki.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu ei ole kovinkaan helppo vedonlyönnin suhteen, mutta yksi veto nousee kertoimien valossa houkuttelevaksi. QPR:n jääminen maaleitta maksaa mukavasti ottaen huomioon, että kolmessa viime vierasottelussa tämä on toteutunut kaksi kertaa. Vetosuositus on QPR – maalien määrä alle 0.5 kertoimella 2,90.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO