KuPS tiedotti torstaina naisten edustusjoukkueensa ensi kauden valmennustiimistä. Vastuuvalmentajana jatkaa päättyneen kauden tapaan Ollipekka Ojala. Apuvalmentajikseen Ojala saa Juho Heikkisen sekä Veikkausliigassa 145 ottelua pelanneen Tuomas Rannankarin.

KuPS Naisten edustusjoukkue

@KuPSNaiset
Ollipekka Ojala jatkaa joukkueen päävalmentajana ja hänen uusiksi apuvalmentajikseen on nimetty Juho Heikkinen ja Tuomas Rannankari.

Lue lisää: kups.fi/fi/uutiset/oll… #KuPS #naistenliga #Kuopio

Rannankari pelasi lähes koko uransa kasvattajaseurassaan KuPS:ssa, mutta vietti viimeisen veikkausliigakautensa 2018 Ilveksessä. Ulkomailla hän edusti Twenteä sekä SpVGg Greuther Fürthiä. Nyt 28-vuotias laitapuolustaja pelasi myös kaksi A-maaottelua Huuhkajissa.

– Tuomaksen saaminen mukaan on meille iso plussa. Hänen roolinsa tulee painottumaan enemmän yksilön valmentamiseen ja huomioimiseen osana joukkuetta. Meillä on laaja rinki ja haluamme varmistua siitä, että pystymme huomioimaan paremmin yksilöt joukkueen sisällä, päävalmentaja Ojala kuvailee Rannankarin roolia valmennustiimissä.

– Juho tulee ottamaan kokonaisvastuun joukkueen fyysisestä harjoittelusta, kuormituksen seurannasta ja kaikesta näihin liittyvistä osa-alueista. Hän toimii samalla myös joukkueen kakkosvalmentajana.

Kausi 2019 oli KuPS:lle debyyttikausi Naisten liigassa. Sijoitus sarjassa oli viides.