Iltalehti listasi verotustietoja – Veikkausliigan taustavaikuttajissa useita miljonäärejä

© Kuva: Juha Tamminen

Tänään on taas veropäivä, ja suomalaiset pääsevät ihmettelemään toinen toisensa ansiotuloja. Iltalehti listasi jutussaan joitain jalkapallovaikuttajien tienestejä. Kuten arvata saattaa, veikkausliigaseurojen taustahenkilöiden joukosta löytyy useita miljonäärejä.

IFK Mariehamnin taustalla vaikuttavan, ja joukkueen kotistadionille (Wiklöf Holding Arena) nimensä antaneen Anders Wiklöfin tulot olivat vuonna 2018 sievoiset yli viisi miljoonaa euroa. Näistä ansiotulojen osuus oli noin 1,14 euroa.

KuPS:n pääomistajalla, Palloliiton nykyisellä puheenjohtajalla Ari Lahdella oli sekä ansio- että pääomatuloja hieman yli miljoona euroa. SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvellä ei puolestaan ollut ansiotuloja nimeksikään, mutta pääomatuloja kertyi 2,26 miljoonaa euroa.

HJK:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäiselle vuosi 2018 toi liki 1,4 miljoonan euron tulot. Näistä pääomatulojen osuus oli noin 1,29 miljoonaa euroa. Interin pääomistaja Stefan Håkans ansaitsi viime vuonna 353 456 euroa. Pääomatuloja Håkansilla ei ollut.

Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrandella oli tuloja vajaat 126 000 euroa. Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa ylsi hieman vajaisiin 100 000 euron tuloihin. RoPS:n puheenjohtaja Risto Nivan tulot olivat noin 127 000 euroa ja HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahden reilut 141 000 euroa. TV-kommentaattori Pasi Rautiaisella tuloja oli reilut 65 000 euroa.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervan tuloiksi Iltalehti kertoo tässä jutussaan 182 613 euroa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.