Jani Honkavaara saa vanhan suojattinsa SJK:hon – ”Suomen kenttien paras kohdepelaaja”

© Kuva: Juha Tamminen

SJK tiedottaa kotisivuillaan tehneensä kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Ariel ”Tuco” Ngueukamin kanssa. Tuco jatkaa näin ollen pelaamista viime kauden valmentajansa Jano Honkavaaran alaisuudessa. Molemmat voittivat päättyneellä kaudella KuPS:ssa suomenmestaruuden.

Perjantaina 31 vuotta täyttävä Tuco on pelannut SJK:ssa ennenkin, kausilla 2015 ja 2016. Hän voitti tuolloin SJK:n riveissä suomenmestaruuden ja Suomen Cupin, sekä teki SJK:n seurahistorian ensimmäisen europelimaalin. SJK:n ja KuPS:n lisäksi kamerunilaiskärki on edustanut Suomessa JIPPO:a, FC Lahtea ja Ilvestä.

– On mahtava palata Seinäjoelle. Pidän tätä toisena kotinani ja poikanikin on syntynyt täällä. Täältä on hyvät muistot, kaupunki on tuttu ja samoin ihmiset seurassa. Kun lisäksi valmentajana on minulle tuttu mies, niin tiedän, että tämä sopimus on oikea siirto minulle, Tuco totesi SJK:n tiedotteessa.

SJK teki viime kaudella vain 18 maalia, joten SJK:n teknisen johtajan Richard Dormanin mukaan hyökkäyksen vahvistaminen on tärkeässä osassa joukkueen rakennustyössä. Honkavaara uskoo Tucon olevan tässä projektissa oikea palanen.

– On iso juttu saada Tuco tänne, sillä muitakin ottajia olisi ollut. Hän on mahtava hankinta meille. Tosi turvallinen valinta ja hän on selkeästi meitä vahvistava pelaaja. Hänen myötään meidän hyökkäysosasto näyttää heti aika hyvältä, Seinäjoelta lähtöisin oleva Honkavaara kehuu.

– Tucohan on aivan erinomainen joukkuepelaaja. Ei ollut mitään ongelmia saada häntä sulautettua mukaan viime kaudella joukkueeseen kesken kauden. Hän tietää, mitä hyvä ilmapiiri kopissa vaatii ja tuo siihen oman osansa. Hän on hyväntuulinen kaveri ja vähän semmoinen velmuilija. Sellaisia pelaajia joukkueessa pitää olla ja heitä tarvitaan.

– Tuco on mielestäni paras kohdepelaaja mitä Suomen kentillä on. Hän tekee työllään muille paljon tilaa ja keskikentälle aukeaa silloin tiloja. Hän on myös aika hyvä kombinaatiopelaaja, Honkavaara lisää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.