Veikkausliigasta pudonnut KPV tiedottaa tehneensä sopimuksen 20-vuotiaan norsunluurannikkolaistopparin Ulrich Meleken kanssa. Meleke on Ykkösen seuraajille jo entuudestaan tuttu, sillä hän pelasi alkukaudella 2018 EIF:ssä, ja teki hyvillä otteillaan suuren vaikutuksen. EIF taisteli vuosi sitten Veikkausliigaan noususta.

Viimeksi Norsunluurannikon nuorten maajoukkuerinkiinkin kuuluva Meleke on pelannut israelilaisessa Hapoel Bnei Lodissa. Hän siirtyi seuraan lainapestillä EIF:stä kesken kauden 2018, elokuussa.

KPV Kokkola

@kpvedustus
SOPIMUSUUTISIA!! 🚨⚽

Ulrich Meleke on tehnyt tänään sopimuksen KPV:n kanssa. Asiasta uutisoidaan lisää myöhemmin tänään.

Lauantaina KPV tiedotti puolestaan jatkosopimuksesta laitapuolustaja Honar Abdin kanssa. JJK:n kasvatti pelasi kaudella 2019 KPV:n riveissä vain Suomen Cupia, mutta Veikkausliigassa minuutteja ei tullut.