Kuullaanko pian yllätyssiirrosta? Zlatan Ibrahimovicilta vahva vihjaus paluusta kotimaahan

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Zlatan Ibrahimovic on kenties tämän hetken kuumin nimi jalkapallon siirtomarkkinoilla. Taipaleensa Yhdysvaltojen pääsarjassa MLS:ssä Los Angeles Galaxyssa päättänyt ruotsalaiskonkari on yhdistetty huhuissa esimerkiksi Italian Serie A:n AC Milaniin.

Voi kuitenkin olla, että Zlatan palaa tässä vaiheessa uraansa kotimaahansa. 38-vuotias maalitykki lisäsi tiistaiaamuna twitter-tililleen videon, jossa pyörii Allsvenskanissa pelaavan Hammarbyn pelipaita. Paidan selässä lukee Ibrahimovic, ja numero on tuttu yhdeksän.

Jos kyseessä olisi joku muu kuin Zlatan, siirtoa voisi pitää hyvin todennäköisenä. Sitä se kenties onkin, mutta ruotsalaisen tuntien mikään ei ole varmaa. Lokakuussa Ibrahimovic julkaisi Instagram-tilillään omituisen vihjeen, jossa sanoi palaavansa Espanjaan.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!