Lionel Messin esitys sai vastustajan nöyräksi: ”Paras jalkapalloilija, jonka olen ikinä nähnyt – piste”

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin toppari Mats Hummels joutui keskiviikkona seuraamaan aitiopaikalta, miten Barcelonan tähtihyökkääjä Lionel Messi teki tuhojaan.

Argentiinalaistaituri Messi, 32, teki yhden maalin ja syötti kaksi, kun Barcelona voitti Dortmundin Mestarien liigan lohkovaiheen viimeistä edeltävässä pelissä 3-1. Barcelona varmisti samalla jatkopaikkansa ja lohkovoittonsa.

Keskiviikkona oli Hummelsin, 30, uran neljäs kerta, kun hän kohtasi Messin, mutta argentiinalaisen suoritukset saavat hänet yhä haukkomaan henkeä. Hummels oli itse pääsyyllinen juuri Messin maaliin, joka sai alkunsa hänen harhasyötöstään. Topparin virheestä kului vain muutama sekunti, kun pallo oli Dortmundin verkossa.

– Huippuvireinen Messi on paras jalkapalloilija, jonka olen ikinä nähnyt – piste, sanoi Hummels Fox Sportsin mukaan.

Mats Hummels otti kovat keinot käyttöön Lionel Messiä vastaan. Kuva: Getty Images

– Meistä ei ollut tänään voittamaan Barcelonaa. Loimme vain kolme tai neljä kunnon maalipaikkaa.

– Tämä ei ollut huono peli, muttei kovin hyväkään. Barcelona oli erinomainen, ja Messi on tietysti aina vaarallinen.

Borussia Dortmund on lohkossa kolmantena, tasapisteissä toisena majailevan Internazionalen kanssa, kun kaikilla joukkueilla on yksi ottelu jäljellä. Dortmund kohtaa päätöspelissään lohkojumbo Slavia Prahan ja Inter isännöi Barcelonaa.