© Kuva: Getty Images

Lokomotiv – Juventus: Underia sateiseen iltaan

Mestarien Liiga
Lokomotiv – Juventus
Keskiviikko 06.11. klo 19:55

Mestarien liiga jatkuu keskiviikkona ja otan noston sateisesta Moskovasta, jossa paikallinen Lokomotiv yrittää pärjätä Juventusta vastaan. Vieraiden puolesta puhuu luokkaetu, mutta paikallisten puolia pitää märkä ja hyinen marraskuun keli. Lisäksi isännät lähtevät varmasti otteluun tarkan puolustuksen kautta ja tämä pitää Vanhan Rouvan pystyä murtamaan.

Lokomotiv on tällä hetkellä lohkokolmosena, sillä se voitti pisteettömän Bayer Leverkusenin avauskierroksella. Torinossa sen puolustustaktiikka piti yli tunnin ja vartin, mutta Paulo Dybala päästi kotiyleisön piinasta tekemällä parissa minuutissa kaksi maalia. Venäjän pääsarjassa Lokomotivilla on kaksi voitotonta ottelua alla, vaikka kokonaisuudessaan kausi onkin ollut hyvä. Poissa moskovalaisilta on kourallinen ukkoja, joten mitään optimiavausta ei kentälle saada.

Juventus on ollut alkukauden hyvin kliininen – tappioita ei ole tullut millään rintamalla, vaikka varsinainen loisto on puuttunut. Joukkue on keskittynyt viime aikoina maalin voittoihin, joten voittamisen kulttuuri on vahva, vaikka otteet eivät mitään maailmanluokkaa joka kerta olisikaan. Myös Juventuksella on sairastuvalla väkeä kourallisen verran ja pelikuntoja tutkitaan vielä ennen kick offia.

Lyö vetoa ottelusta:

Juventus on ottelussa suosikki, mutta itselleni tarjotut kertoimet eivät riitä. Märkä marraskuinen ilta ja isäntien kyky puolustaa vievät valintaa kohti vähämaalisuutta. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,87.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

Kertoimet ottelulleLokomotiv Moscow - Juventus06.11.2019