Marca: Mestarien liigan maalipörssin kärkinimen perässä myös Real Madrid ja Barcelona

© Kuva: Getty Images

Norjalainen sensaatiohyökkääjä Erling Braut Håland on tällä hetkellä yksi jalkapallomaailman kuumimmista nimistä ellei jopa kaikkein kuumin. 19-vuotias kärki teki tiistaina jo kauden seitsemännen osumansa Mestarien liigassa ampumalla Red Bull Salzburgin ainokaisen 1-1-tasapelissä Napolia vastaan.

Samalla Håland nosti kauden kokonaismaalimääränsä jo 23:een. Tuo hurja määrä on syntynyt 17 ottelussa.

Kuten arvata saattaa, Hålandin hurja vire on herättänyt useiden Euroopan suurseurojen kiinnostuksen. Espanjalaislehti Marcan mukaan tuoreimmat Hålandin palveluksista kiinnostuneet seurat ovat baskijätit Real Madrid ja FC Barcelona.

Salzburgin urheilujohtaja Christop Freund kertoi Daily Mirrorille, että Hålandia koskevista huhuista suuri osa on toistaiseksi pötypuhetta. Mediassa on kerrottu seuran saaneen tarjouksia pelaajasta.

– En ole puhunut toistaiseksi yhdellekään seuralle. Voin myös sanoa, ettei tammikuulle ole tullut yhtään tarjousta, Freund sanoi viitaten tulevaan siirtoikkunaan.

Italialaisen Tuttosportin mukaan itävaltalaisseura Salzburg toivoo saavansa Hålandista jossakin vaiheessa sadan miljoonan euron siirtokorvauksen. Sen toteutuminen nykyisillä siirtosummilla lienee mahdollista, jos Hålandiin yhdistetyt rahakkaat seurat ovat tosissaan kiinnostuneita hänestä. Muita maalipyssyn perässä olevia isoja joukkueita ovat tiettävästi ainakin Juventus, Manchester United ja Bayern München.

Todennäköisesti Salzburg tekee Hålandista jättimäisen voiton, sillä seura maksoi norjalaiselle Moldelle nuorukaisesta ”vain” viisi miljoonaa euroa kesällä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.