Maurizio Sarri kommentoi välejään Cristiano Ronaldoon – puhui myös portugalilaisen pelikunnosta UCL-ottelun alla

© Kuva: Getty Images

Juventuksen supertähti Cristiano Ronaldo on kärsinyt viime aikoina polvivammasta. Torinolaisseuran päävalmentaja Maurizio Sarri kertoi tiistain Mestarien liiga -ottelun lähestyessä, että portugalilainen on hyvin mahdollisesti pelikunnossa Atlético Madridia vastaan.

− Tarkkailemme tilannetta tänään ja huomenna, mutta se on todella positiivista, että hän harjoitteli täysipainoisesti joukkueen kanssa eilen, Sarri sanoi.

Ronaldon ja Sarrin väleistä on spekuloitu, sillä Ronaldo paineli suoraa päätä pukukoppiin päävalmentajan vaihdettua jalokivensä kentältä AC Milania vastaan Serie A -ottelussa.

Sarrin mukaan hänen joukkueessaan saa näyttää pettymyksen tunteita, jos tulee vaihdetuksi pois.

− Suhteeni Cristianoon on hyvä. Jos niin paljon urallaan voittanut pelaaja suuttuu vaihtoon ottamisesta, se tarkoittaa vain sitä, että hänellä on paljon motivaatiota.

Juventuksen kausi on ollut tähän mennessä hyvä. ”Vanha rouva” johtaa Italian pääsarjaa pisteen erolla Internazionaleen. Tiistain Mestarien liigan pelissä ei ole panosta jatkon kannalta, sillä D-lohkoa johtava Juventus on varmistanut pudotuspelipaikan.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.