Myös Turkuun yleisölle avoin Huuhkajien kisakatsomo – ainakin näissä kaupungeissa jättiscriini

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien karsintaotteluun Liechtensteinia vastaan on aikaa enää kolme päivää. Jos Liechtenstein perjantaina kukistuu, varmistuu Suomen ensimmäinen miesten arvokisapaikka jalkapalloilussa. Tällöin maassa on bileet.

Koska Telia 5G Areenan kapasiteetti asettaa omat rajoitteensa, eivätkä kysyntä ja tarjonta kohdanneet alkuunkaan, ovat monet kaupungit ilmoittaneet yleisölle avoimista kisakatsomoista. Tiistaina joukkoon liittyi Turku, joka ilmoitti näyttävänsä ottelun Kaupunginteatterin ulkoseinällä sijaitsevalla jättinäytöllä, niin sanotulla Hämähäkkitontilla.

Tilaisuus alkaa Turussa kello 18, tuntia ennen ottelun alkua. Lähetys Helsingistä käynnistyy kello 18.55, sillä sitä ennen näytetään Turun kaupungin markkinointivideoita. Tilaisuus päättyy kello 22.

Istumakatsomoa Turussa ei järjestetä, vaan ottelua voi seurata seisaaltaan. Alkoholijuomia alueelle ei saa viedä. Tilaisuuteen otetaan korkeintaan 2 000 katsojaa.

– Haluamme tilaisuuden järjestämisellä nostaa esille turkulaista hyvää jalkapallovuotta. TPS:n nousu Veikkausliigaan ja Interin voittama hopeasija osoittavat, että Turku on merkittävä jalkapallokaupunki ja jalkapallolla on suuri merkitys turkulaisille, Turun kaupungin tapahtumakoordinaattori Kimmo Hyyppä toteaa.

– Toivomme aktiivista katsomoa, joka Turusta asti siivittää Huuhkajat tärkeään voittoon. Teemu Pukkihan jo lehdistötilaisuudessa lupasi Suomen voittavan ja jatkavan voiton myötä EM-turnaukseen, joten nyt on hyvä mahdollisuus iloita yhdessä historiallista saavutuksesta. Ei muuta kuin huivit kaulaan ja katsomoon!

Jo aiemmin kisakatsomoista olivat ilmoittaneet ainakin Helsinki, Tampere ja Jyväskylä. Helsingissä ”virallinen” kisakatsomo on Kansalaistorilla, Tampereella Keskustorilla ja Jyväskylässä Paviljongissa.

Näiden lisäksi kaikille avoimia suuren katsojakapasiteetin kisakatsomoita on ainakin Espoossa Vermo Areenalla, Seinäjoella OmaSP Stadionilla ja Porissa Isomäki Areenassa.

Lisäksi pelin näyttävät luonnollisesti lukuisat ravintolat ja baarit eri kaupungeissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.