Valioliiga
Norwich – Arsenal
Sunnuntai 01.12. klo 16:00

Sunnuntaina mielenkiinto kohdistuu Norwichin ja Arsenalin väliseen otteluun. Norwich paransi tilannettaan oleellisesti ottamalla vierasvoiton Evertonista. Arsenal turvautui perjantaina valmentajapotkuihin ja tässä ottelussa kentän laidalla komentoa pitää Freddie Ljungberg. Asetelma luo kysymyksiä, mutta tekee tästä ottelusta samalla todella mielenkiintoisen.

Norwich ei ole viime aikoina juhlinut Carrow Roadilla: alla on kolme perättäistä kotitappiota. Viime kierroksen voitosta huolimatta joukkue on tukevasti putoajan paikalla ja sarjassa säilyminen vaatii otteiden parantumista – erityisesti puolustuksen, mutta myös keskikentän osalta. Daniel Farkella on edelleen loukkaantumisia riesanaan ja jos Todd Cantwell on pelikunnossa, Farke saattaa nimetä täsmälleen saman avauskokoonpanon kuin Evertonia vastaan. Teemu Pukki ei ole hetkeen tehnyt Valioliigassa maalia, mutta muutoin mies oli Evertonia vastaan hyvin pelin sisällä.

Arsenalin johtokunta pisti siis Unai Emeryn pihalle perjantaina ja tähän otteluun tullaan uudessa komennossa. Onneton kotitappio Eintracht Frankfurtille Eurooppa-liigassa oli viimeinen pisara, mutta pinnan alla on kuplinut jo pitkään. Miehistön herättämisen ei pitäisi olla Ljungbergille hankala homma, mutta joukkueen kokoaminen teettää vielä töitä – Dani Ceballos on varmasti poissa ja kourallinen pelaajia joutuu vielä pelikunnon osalta tarkastelun alle ennen peliä.

Lyö vetoa ottelusta:

Pahimmassa tapauksessa Arsenalin kokoonpano voi olla sunnntaina yllättävänkin huono. Lähden siis hakemaan yllätystä ja tulokulmana on se, että Norwich saa ottelusta vähintään pisteen. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Norwich +0.5 kertoimella 2,16.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO