La Liga
Real Madrid – Real Sociedad
Lauantai 23.11. klo 22:00

Lauantain La Liga -nosto otetaan Santiago Bernabéulta, jossa Real Madrid isännöi kauden hienosti aloittanutta Real Sociedadia vastaan. Joukkueet ovat kahden pisteen päässä toisistaan sarjataulukossa – madridilaiset toisena ja baskit viidentenä. On kuitenkin muistettava, että isännät ovat pelanneet yhden ottelun vähemmän, kun El Clásico jäi pelaamatta aikataulun mukaisesti.

Real Madrid oli ennen maaottelutaukoa kovassa vedossa: Los Blancos löi Eibarin ja Leganesin selkein lukemin, eikä Betis-ottelunkaan olisi tapahtumien puolesta pitänyt päättyä tasan. Joka tapauksessa Zinédine Zidanen suojatit ovat mukana mestaruuskamppailussa, ellei suurempia notkahduksia tapahdu. Kokoonpanosta puuttuu varmuudella Marco Asensio. Nachon pelikunto katsotaan lauantaina ja Gareth Balea ei välttämättä nähdä kokoonpanossa maaotteluiden yhteydessä tapahtuneen kuittailun vuoksi.

Real Sociedadin alkukausi on ollut todella komeaa katsottavaa. Ennen maaottelutaukoa baskit jäivät kotonaan tasoihin Leganesia vastaan, mutta pelitapahtumien puolesta kotivoitto ei olisi ollut vääryys. Madridista lainattu Martin Ødegaard saa pelata omistajaseuraansa vastaan, mikä on Sociedadille tärkeää. Muonavahvuudesta puuttuukin varmuudella vain Asier Illarramendi. Huomattavaa on, että Sociedad on pelannut koko kauden vieraissa melko hyvin.

Lyö vetoa ottelusta:

Kotitappiotta tällä kaudella selvinnyt Real Madrid on laadukkaampi joukkue ja toki selkeä suosikki, mutta ei se välttämättä pysty vieraiden yli lauantaina kävelemään. Otan kantaa vieraitten venymisen puolesta – puolentoista maalin reilu tasoitus tuo voita leivän päälle vielä maalin tappiollakin. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Real Sociedad +1.5 kertoimella 1,86.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO