© Kuva: Getty Images

Sheffield United – Manchester United: Tiukkaa peliä

Valioliiga
Sheffield United – Manchester United
Sunnuntai 24.11. klo 18:30

Valioliigassa sunnuntain ainoa ottelu pelataan sarjanousija Sheffield Unitedin ja vaikeahkon syksyn viettäneen Manchester Unitedin välillä. Teräskaupungin ylpeys on hämmästyttänyt kaikki aggressiivisella otteellaan ja on ennen viikonlopun kierrosta sarjassa peräti viidentenä. Man Utd on heti pisteen perässä seitsemäntenä. Kaikella todennäköisyydellä joukkueiden järjestys tulee vielä talven aikana muuttumaan.

Chris Wilderin taktiikka on tähän asti purrut mainiosti ja Blades on onnistunut näyttämään todellisuutta paremmalta joukkueelta. Ylöspäin joukkue on kuitenkin sangen rajallinen, eikä tällä työkalupakilla ole missään nimessä todennäköistä, että lento kestäisi koko kauden. Unitedin tinkimätön pelityyli ei näy sairaustuvalla – ainoa varma poissaolija on Dean Henderson, joka ei saa pelata omistajaseuraansa vastaan.

Manchester United on painiskellut koko syksyn mittavien loukkaantumishuolien kanssa. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että puolustuksesta saadaan kursittua hyvä, mutta keskikentällä Ole Gunnar Solskjaerilla riittää miettimistä. Ennen maaottelutaukoa Red Devils pelasi hienon kotimatsin Brightonia vastaan ja voitti vähintäänkin ansaitusti lukemin 3-1. Sunnuntain isäntiä vastaan Man Utd ei tule pääsemään tonteille yhtä helpolla.

Lyö vetoa ottelusta:

Tämän ottelun yllä leijuu vähämaalisuus. Isännät pelaavat vahvuuksillaan, enkä usko vieraiden lähtevän riehumaan millään lailla. Siis underi maistuu mukavasti kuitille asti: vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,78.

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.