EM-karsinnat
Tshekki – Kosovo
Torstai 14.11. klo 21:45

EM-karsintojen viimeinen rupeama alkaa torstaina. A-lohkossa on mielenkiintoinen ottelu, jossa lohkossa pisteen marginaalilla toisena ja kolmantena olevat Tshekki ja Kosovo taistelevat raivokkaasti jatkopaikasta. Tshekillä on tämän ottelun jälkeen vielä ottelu lohkojumbo Bulgariaa vastaan, kun Kosovo taas ottelee lohkoa johtavan Englannin isäntänä. Voisi siis kuvitella, että Tshekki voisi olla tästä ottelusta tyytyväinen tasapeliinkin, mutta Kosovo haluaa varmasti voittaa.

Syyskuussa joukkueet kohtasivat Kosovossa ja silloin tuore jalkapallotulokas oli parempi lukemin 2-1. Kotonaan Tshekki ei ole vielä pistemenetyksiä kärsinyt – jopa Englanti kaatui Prahassa viime kuussa. Tshekille tärkeä hyökkääjä Patrik Schick ei ole loukkaantumisen vuoksi kokoonpanossa, joten kärjessä aloittanee FC Dallasin Dzenek Ondrasek. Schikin korvaaminen ei kuitenkaan ole aivan ongelmatonta.

Kosovo on noussut nopeasti Euroopan jalkapallokartalle, kun yhä useammat laatupelaajat ovat valinneet sen aikuisten puolella maajoukkueekseen. Kosovolla on takaporttinaan Nations Leaguesta hankittu playoff-paikka kisoihin, vaikka pääsy kisoihin ei karsintalohkosta onnistuisikaan. Mutta uskon vakaasti prioriteetin olevan lohkon top 2 -sijassa ja suorassa jatkopaikassa. Kosovo tulee varmasti tähän peliin kovaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tshekki on ottelussa suosikki, mutta eniten tähän otteluun maistuvat maalit – kuitenkin niin, että veto menee molempien joukkueiden maalaamisen puolesta. Molempien otteluissa on syntynyt maaleja ja Kosovon taktiikkakin saattaa tarkoittaa kohonnutta maaliodotusarvoa. Vetosuositus on siis Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,82

.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO