Turun Inter voitti mutkikkaan sopimuskiistan käräjäoikeudessa – Njazi Kuqin kanne hylättiin

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa päättyneellä kaudella toiseksi sijoittunut Inter voitti käräjäoikeudessa Njazi Kuqin sopimuksen purkukorvausta koskeneen kiistan. Kuqi on näin ollen velvoitettu maksamaan turkulaisseuralle 8 440 euroa oikeudenkäyntikuluja.

Interistä Intian liigan Atlético de Kolkatan riveihin siirtynyt Kuqi väitti, että sopimuksen purussa osapuolet olivat sopineet 55 000 euron korvauksesta. Interin näkemys oli, että seura tarjosi Kuqille 35 000 euron korvausta, ja että Kuqi hylkäsi tarjouksen.

Oikeuden mukaan sopimuksen olemassaoloa ei voitu todistaa. Ilta-Sanomat kirjoittaa, että sopimuspaperien kanssa oli epäselvyyksiä, sillä kanteessa todisteena käytetty asiakirja oli jäljennös. Epäselväksi jäi, kuka asiakirjan oli laatinut. Osapuolten näkemykset asiakirjan alkuperästä erosivat.

Oikeus totesi, että sopimuksen purku tapahtui laillisesti. Kuqi voi halutessaan valittaa päätöksestä hovioikeuteen.

Lähteet: Ilta-Sanomat, Yle