© Kuva: Getty Images

Watford – Chelsea: Tärkeä ottelu isännille

Valioliiga
Watford – Chelsea
Lauantai 02.11. klo 19:30

Lauantain Valioliigatarjonta päättyy sarjassa perää pitävän Watfordin ja hyvässä tuloskunnossa liitävän Chelsean kamppailuun. Sarjataulukko näyttää tällä hetkellä lohduttomalta isännille, mutta onko se oikeasti tällä hetkellä Valioliigan huonoin joukkue? Ja miten Chelsean tiukka pelirytmi vaikuttaa sen iskukykyyn lauantaina?

Watford on hankkinut kolmesta viime pelistä yhtä monta tasapelipistettä. Joukkue on saanut alakertansa kuntoon ja paremmalla onnella voittotili olisi jo tähän mennessä avattu. Viikolla Hornets putosi liigacupissa Evertonille, mutta Valioliigassa kuiville pääseminen on varmasti tällä hetkellä ykkösprioriteetti. Vaikka molemmat joukkueet pelasivat viikolla, Watford pelasi oman ottelunsa jo tiistaina, mistä se kuittaa kevyttä hyötyä. Samoin tämä ottelu on varmasti Watfordille erityisempi kuin Chelsealle.

Myös Chelsea sai liigacupista lähdöt, kun Manchester United oli parempi lukemin 1-2. Lauantain peli on Chelsealle jo neljäs puoleentoista viikkoon, joten kokonaisrasitus on kovalla tasolla. Lisäksi ensi viikolla saapuu Ajax kylään Mestarien Liigan merkeissä, joten Frank Lampardilla on miettimistä, miten rasitusta jaetaan. Ei yhtään yllättäisi, jos Lampard harrastaisi tässä ottelussa hieman rotaatiota.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmilla joukkueilla on poissaoloja ja kokoonpanot selviävät tarkemmin vasta juuri ennen ottelua. Joka tapauksessa Watfordilla on kertoimia parempi paikka ottaa tästä ottelusta pisteitä. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Watford +0.5 kertoimella 2,25.

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.