Yle: Hannu Tihinen toivoo Uefalta ymmärrystä – ”Kun jalkapallo ja Huuhkajat menestyy, koko urheilu voittaa”

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa rästipeli West Ham - Liverpool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Kun 3-0 -voitto Liechtensteinista varmisti Suomelle historiallisen miesten jalkapallon arvoturnauspaikan, rynni Telia 5G Areenan kentälle turvamiesten ohi useita satoja katsojia kentälle pelaajien kanssa juhlimaan. On luultavaa, että Uefa tiedustelee Palloliitolta näkemystä stadionsääntöjen rikkomiseen. ”Kultaisen sukupolven” huippupuolustaja ja Palloliiton pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen totesi kuitenkin Ylen aamussa ymmärtävänsä faneja, ja aikoo pyytää Uefaltakin ymmärrystä.

– Mä ymmärrän heitä (faneja). Luulen, että kun Uefalle raporttia kirjotellaan, voidaan Token (Toni Korkeakunnas) kanssa kahdestaan kirjoittaa perään, että ”yrittäkää ymmärtää meitä, olemme odottaneet tätä 120 vuotta”, Tihinen totesi virnistellen Ylelle (Ylen koko juttu luettavissa tämän linkin takaa).

Maajoukkueen pelaajatarkkailija Korkeakunnas ja Tihinen ovat yhtä mieltä siitä, että Huuhkajien menestyksestä hyötyy koko suomalainen urheilu. Lajien välistä vastakkainasettelua ja Leijoniin vertailua Korkeakunnas ei ymmärrä.

– Mutta jalkapallo on maailman isoin laji, ja tätä on odotettu niin kauan. Samalla tavalla tämä yhdistää Suomen kansaa, kuin aikaisemmat jääkiekon maailmanmestaruudet, Korkeakunnas uskoo.

– Kun jalkapallo ja Huuhkajat menestyy, koko urheilu voittaa, Tihinen komppaa.

Itse EM-kisoihin kaksikko uskoo Suomen lähtevän samanlaisella lähestymistavalla kuin tähänkin saakka. Lyhyessä turnauksessa yllätyksetkin ovat mahdollisia.

– Jokaiseen pelin on valmistauduttu äärimmäisen hyvin. Yhteisistä tavoitteista on pidetty kiinni. Siten lähestymme varmasti jatkossakin otteluita, ei kannata ajatella muuta, Korkeakunnas vakuuttaa.

– Yksittäisissä otteluissa voi tapahtua mitä vaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Valioliigassa rästipeli West Ham - Liverpool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!