La Liga
Alaves – Leganes
Perjantai 13.12. klo 22:00

La Ligaa pelataan viikonloppuna tavalliseen tapaan kokonainen kierros ja sarjan viidestoista joukkue Alaves isännöi huolestuttavasti syvällä putoamisviivan alla pyristelevää Leganesia. Joukkueiden välillä on vaikea erottaa mitenkään merkittävää tasoeroa ja pahimmillaan molemmat joutuvat taistelemaan putoamista vastaan.

Alaves ei sinällään ole sarjan huonompiluokkaisimpia joukkueita, mutta se ei ole pystynyt lunastamaan potentiaaliaan toivotulla tavalla. Viime viikonloppuna Asier Garitanon suojatit olivat täysin köysissä Granadan vieraana ja hävisivät ansaitusti 3-0. Alaves on tällä kaudella elänyt lähes täysin kotiotteluillaan. Tästä ottelusta olisi pakko saada voitto, sillä alla on kaksi tappiota ja vielä ennen joulua on edessä Barcelona-ottelu. Tomás Pina on loukkaantuneena ja Victor Laguardia sekä Mubarak Wakaso kärsivät pelikieltojaan.

Leganes saalisti viime viikonloppuna vasta kauden toisen voittonsa. Voittoa Celta Vigosta voi pitää jokseenkin ansaittuna. Lokakuussa Mauricio Pellegrino vaihtui kentän laidalla Javier Aguirreen. Parissa ottelussa joukkueella on jäänyt aika lailla jossiteltavaa, mutta parannettavaa todellakin on ja fanit alkavat käydä kärsimättömiksi. Vierasmenestys on ollut kovin vaatimatonta, sillä plakkariin on reissupeleistä kertynyt vain kaksi pistettä. Vierailla kokoonpanohuolet keskittyvät puolustukseen ja keskikentälle.

Lyö vetoa ottelusta:

Kuten sanottu, merkittävää tasoeroa ei joukkudeiden välillä löydy, enkä liioittelisi kotietuakaan, vaikka tilastot siihen yllyttäisivätkin. Loppujen lopuksi paras – joskaan ei liian maistuva – vetoidea liittyy runsasmaalisuuteen: varsinkaan Leganes ei ole niin paha underijoukkue, kuin markkinoilla annetaan ymmärtää. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,85.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO