El Clásico live stream: Barcelona - Real Madrid

FC Barcelona vs Real Madrid – katso El Clásico ilmaiseksi!

FC Barcelonan ja Real Madridin kohtaamisessa riittää keskiviikkona jännitettä ja panosta. Peliyhtiö Betsson tarjoilee La Ligan herkkupalan ilmaiseksi suorana lähetyksenä.

Maailman suurimmassa yksittäisessä jalkapallopelissä pelataan mestaruuden kannalta tärkeistä pisteistä, sillä joukkueet miehittävät kahta ensimmäistä sijaa sarjataulukossa. Kärkikaksikko on kerännyt 35 pistettä, ja katalonialaisseura on edellä ainoastaan maalieron turvin.

Koska FC Barcelona pelaa keskiviikkona kotonaan, on se kertoimien valossa suosikki. Loukkaantumistilanne suosii myös kotijoukkuetta, sillä valkopaidoilta on sivussa muutama tärkeä pelimies. Real Madridin Eden Hazard, Marcelo, Lucas Vázquez ja Marco Asensio ovat ainakin matsista sivussa. FC Barcelona sen sijaan joutuu tulemaan toimeen ilman Ousmane Dembéléä.

Näistä lähtökohdista valkopaidoilta tarvitaan venymistä – ainakin jos vierailijat haaveilevat kolmesta pisteestä. Alapuolelta löydät ohjeet, miten pääset katsomaan La Ligan matsit ilmaiseksi Betssonin kautta.

Näin katsot La Ligaa ilmaiseksi:

1. Siirry Betssonille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta rahaa tilillesi.
3. Lyö vetoa El Clásicosta.

3 nostoa pelistä:

Vetoa Real Madridin puolesta? Vaikka FC Barcelona on ottelussa suosikki, niin mistään jättisuosikista on todellakaan turha puhua. Betsson tarjoilee valkopaitojen voitosta peräti kerrointa 4,15. Se alkaa olla jo todella houkutteleva kerroin!

Pääseekö Gareth Bale irti? Kun Hazard ja Marcelo ovat sivussa, Bale olisi syytä ehkä päästää irti. Zinedine Zidane ei tunnu kuitenkaan paljoa laskevan walesilaisen varaan. Kyse on kuitenkin Balen pelikunnosta. Onko nivusvaivasta kärsinyt Bale täydessä tikissä? Ja jos ei, kannattaako kiituria päästää avaukseen asti?

Mitä tekee Lionel Messi? Tämän ikuisuuskysymyksen voisi nostaa esiin melkeinpä jokaisessa pelissä. Nyt kuitenkin pelataan mestaruuden kannalta elintärkeässä pelissä ja puhutaan pienistä ratkaisevista eroista. Jokainen tietää, että argentiinalainen pystyy tekemään tämän eron. Pysyykö Messi kurissa?