HJK:ta kaudella 2019 kipparoinut Sebastian Dahlström siirtyy Moldovan pääsarjaan. Dahlströmin uusi seura on Sheriff Tiraspol, jonka vahvuuteen hän liittyy 20. tammikuuta. Sheriff vahvisti sopimuksen kotisivuillaan.

🇨🇵🇨🇵🇨🇵

@blazers_on_fire
Sebastian Dahlström (@hjkhelsinki) -> @FotclubSheriff

Sheriff Tiraspol perustettiin 22 vuotta sitten, ja se on dominoinut Moldovan pääsarjaa mielin määrin. Kansallisia mestaruuksia se on voittanut 17, ja Eurooppa-liigan lohkovaiheessa Sheriff on nähty viimeisten kymmenen vuoden aikana neljä kertaa. Meneillään oleva mestaruusputki Moldovan pääsarjassa on viiden kauden mittainen.

23-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi viime kaudella HJK:ssa 21 veikkausliigaottelua, joissa hän teki kaksi maalia. Kaikkiaan Dahlströmillä on pelattuna tasan 100 veikkausliigapeliä – näistä jokainen kasvattajaseura HJK:n paidassa.

[readmore from=Dahlström-Sebastian]

Suomen A-maajoukkueessa Dahlström pelasi toistaiseksi ainoan ottelunsa viime tammikuussa. Hänen sopimuksensa HJK:n kanssa umpeutui kauden 2019 päättyessä, joten siirtokorvausta Sheriffin ei tarvitse maksaa.

Sheriff Tiraspol tavoitteli tiettävästi viime kesänä riveihinsä toista suomalaista Petteri Forsellia, mutta Forsell valitsi tuolloin kuitenkin HJK:n.