Marokon maajoukkuetoppari Medhi Benatia ehti pelata Cristiano Ronaldon kanssa Juventuksessa vain puoli vuotta, mutta hän sai jo siinä ajassa huomata, että portugalilaistähti pitää yhä loistavaa huolta kropastaan.

Helmikuussa 35 vuotta täyttävä Ronaldo siirtyi Juventukseen Real Madridista kesällä 2018. Benatia, 32, pelasi viime kaudella portugalilaisen kanssa viidessä ottelussa ja siirtyi helmikuussa qatarilaiseen Al-Duhailiin.

Benatia kertoi RMC Sportin haastattelussa tarinan noin vuoden takaa. Hän istui itse koko ottelun penkillä ja Ronaldo pelasi vain 25 minuuttia, kun Juventus pelasi Atalantan vieraana 2-2-tasapelin Italian Serie A:ssa.

Juventuksen seuraava peli odotti jo muutaman päivän päässä. Ronaldoa lepuutettiin tarkoituksella Atalantaa vastaan, mutta portugalilainen ei ollut tyytyväinen vajaan puolen tunnin iltapuhteeseen, vaan halusi vielä hien pintaan, vaikka päivä oli jo vaihtumassa toiseen.

– Olimme kummatkin vaihtopelaajia Bergamossa, koska meillä oli kolme päivää myöhemmin toinen ottelu ja valmentaja kierrätti pelaajia.

– Ronaldo lähetti minulle viestin, kun olimme bussissa matkalla takaisin Torinoon.

– ”Mitä aiot tehdä nyt? Huvittaisiko sinua lähteä kuntosalille? Minulle ei tullut tänään hiki, tarvitsen sitä. Haluatko lähteä mukaan?” kysyi Ronaldo Benatian mukaan.

Benatia ei lämmennyt Ronaldon ajatukselle.

– Sanoin hänelle, että haluan vain mennä kotiin katsomaan televisiota. Kun me muut olimme arkivaatteissamme, hän laittoi shortsit jalkaan, laittoi kuulokkeet korville ja meni salille. Silloin ajattelin, että ”tämä kaveri ei ole normaali”.

– Häntä arvostaa vielä enemmän kuin ennen, kun häntä on päässyt seuraamaan läheltä. Onneksi minä sain sen mahdollisuuden. Hän on uhrannut koko elämänsä jalkapallon takia.