”Miten pääsen eroon tästä tyypistä?” – Carlos Tévez kertoi Cristiano Ronaldon treenimotivaatiosta

© Kuva: Getty Images

Argentiinalaishyökkääjä Carlos Tévez kuuluu harvinaiseen ryhmään pelaajia, jotka ovat saaneet pelata sekä Barcelonan Lionel Messin että Juventuksen Cristiano Ronaldon kanssa.

Tévez ja Messi ovat joukkuekavereita maajoukkueesta. Ronaldo taas tuli tutuksi argentiinalaiskärjelle Manchester Unitedissa.

Nykyään kasvattajaseuraansa Boca Juniorsia edustava Tévez kertoi argentiinalaismedialle, miten Messin ja Ronaldon harjoittelu eroaa toisistaan.

– En ikinä nähnyt Lionel Messin menevän salille. En ole ikinä nähnyt häntä treenaamassa painojen kanssa tai tekemässä teknisiä harjoituksia.

– Se kaikki tulee hänelle luonnostaan, mutta pilkkuja hän harjoittelee. Aluksi hän ei vetänyt niitä, mutta nyt hän ampuu ne aina kulmiin.

Ronaldo on Tévezin mukaan Messin täydellinen vastakohta saliharjoittelusta puhuttaessa.

– Cristiano meni aina salille harjoitusten jälkeen. Se on hänelle pakkomielle. Hän haluaa olla paras kaikessa ja hän saapui aina treeneihin ajoissa.

– Kun harjoitukset alkoivat yhdeksältä aamulla, minä tulin paikalle kahdeksalta ja hän oli jo siellä. Vaikka saavuin puoli kahdeksalta, hän oli jo siellä.

– Aloin kysymään itseltäni, ”miten pääsen eroon tästä tyypistä?” Joten yhtenä päivänä tulin paikalle kuudelta aamulla, mutta hän oli jo siellä. Unisena, mutta hän oli siellä.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.