Internazionale perui lehdistötilaisuutensa – syynä italialaismedian kirjoitus

© Kuva: Getty Images

Serie A:n kärkikamppailussa oleva Internazionale perui lauantaina lehdistötilaisuutensa. Syynä tähän oli italialaismedia Corriere dello Sportin kirjoitus joukkueen päävalmentajasta Antonio Contesta.

Lehdessä olleessa julkaisussa toisen Serie A:n seuran Bolognan fani naureskeli Interin putoamiselle Mestarien liigasta. Julkaisussa naureskeltiin myös Contelle, ja sille, että seura lainasi hyökkääjä Mauro Icardin PSG:n riveihin.

Lehden toimittaja oli lisäksi kommentoinut julkaisua: ”No Icardi, no party” -kommentilla.

Corriere dello Sport aiheutti jo aiemmin marraskuussa kohua, kun lehden etusivulla oli kuva Romelu Lukakusta ja Chris Smallingista otsikolla ”Black Friday”. Ainakin AS Roma ja AC Milan ilmoittivat tämän jälkeen, etteivät tee yhteistyötä kyseisen lehden kanssa tulevaisuudessa.

Inter kohtaa sunnuntain sarjaottelussa Fiorentinan.