Joel Pohjanpalolle avautumassa isompi rooli Leverkusenissa? – Arsenal kiinnostunut suomalaiskärjen joukkuetoverista

© Kuva: Getty Images

Arsenal on Sky Sportsin mukaan kiinnostunut Bayer Leverkusenin ykköshyökkääjästä Kevin Vollandista.

Arsenal on tiettävästi myös Napolin belgialaishyökkääjän Dries Mertensin perässä. Lontoolaisseura pelkää menettävänsä Pierre-Emerick Aubameyangin viimeistään ensi kesänä, sillä joukkue ei näytä selviytyvän tälläkään kaudella Mestarien liigaan.

Myös Alexandre Lacazetten tilanne huolestuttaa Arsenalin kannattajia. Ranskalaishyökkääjä on pelannut joukkueen viimeisessä kolmessa Valioliiga-ottelussa vain 12 minuuttia. Lacazetten sopimus Tykkimiesten kanssa päättyy kesällä 2022.

Arsenalin tarkkailema Volland on puolestaan aloittanut kuluvan kauden kaikki sarjaottelut Leverkusenin paidassa yhtä peliä lukuun ottamatta. Huuhkajien kärkimies Joel Pohjanpalo kilpailee peliajasta 27-vuotiaan Vollandin kanssa, joka on tehnyt tällä kaudella viisi maalia Bundesliigassa ja yhden Mestarien liigassa. Suomalaishyökkääjälle voisi avautua suurempi rooli Leverkusenin riveissä, jos Volland siirtyisi tammikuussa Arsenaliin.

Jo pitkään loukkaantumisten kanssa taistellut Pohjanpalo kärsi marraskuussa ikävän nilkkavamman juuri ennen Huuhkajien ratkaisevaa EM-karsintaottelua Liechtensteinia vastaan. Hän palasi kuitenkin Leverkusenin kokoonpanoon lauantaina, kun joukkue nitisti Mainzin 1-0-lukemin Bundesliigan 17. ottelukierroksella. Pohjanpalo istui koko ysikymppisen vielä penkillä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.