Suomen miesten jalkapallomaajoukkue valmistautuu 12. kesäkuuta alkavaan EM-lopputurnaukseen pelaamalla keväällä ja alkukesän aikana neljä valmistavaa ottelua. Maaliskuussa vastaan asettuvat Ranska ja Puola, kesäkuussa puolestaan Ruotsi ja Viro.

Vielä reilu viikko sitten oli epävarmaa, mistä valmistavat ottelut voi seurata kotisohvalta käsin, mutta nyt se on tiedossa. Viasatin jalkapallotuottaja Antti Salo kertoi torstaina Twitterissä, että valmistavat pelit näytetään Viasatin kanavilla ja suoratoistopalvelu Viaplayssa.

Antti Salo

@antti_salo

Antti Salo

@antti_salo
HYVIÄ UUTISIA:
Viaplayssa on julkaistu yli tunnin pituinen kooste Huuhkajien EM-karsinnoista vuoden 2020 kisoihin. Samassa palvelussa nyt katsottavissa JOKAINEN Suomen karsintapeli kokonaisuudessaan.
#Huuhkajat #Euro2020 #EMfutis
Lisäksi: Suomen kevään neljä ottelua Puolaa, Ranskaa, Ruotsia ja Viroa vastaan nähdään Viasatin kanavilla ja Viaplayssa - samoin kuin jokainen muukin Euroopassa pelattava A-maaottelu ennen kisoja. Ei muuta kuin kisahuumaa virittelemään. #Huuhkajat #EMfutis #EURO2020

Huuhkajien EM-karsintapelit näkyivät niin ikään suorina lähetyksinä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa ja ilmaiseksi netti-tv-palvelu Viafreessä.

SuomiFutis-sivusto ei tavoittanut Saloa kysyäkseen, näkyvätkö myös EM-kisoihin valmistavat ottelut Viafreessä.

Huuhkajien valmistavat ottelut ennen EM-kisoja

Pe 27.3.
Puola-Suomi

Ma 30./ Ti 31.3.
Ranska-Suomi

To 4.6.
Ruotsi-Suomi

Su 7.6.
Suomi-Viro