Oikeus antoi argentiinalaiselle futisfanille erikoisen sanktion – ”Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme tehneet jotain tällaista”

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Argentiinalainen tuomari on evännyt Boca Juniorsin kannattajalta pääsyn seuran tapahtumiin ja peleihin, kunnes kannattaja maksaa elatusmaksut entiselle vaimolleen.

Hugo Federico Suarez on maksanut elatusmaksut myöhässä entiselle kumppanilleen jo vuoden ajan, joten ex-vaimo haastoi hänet oikeuteen.

Epätavalliseen ratkaisuun päädyttiin, kun huomattiin, että Suarezilla ei ole kiinteitä tuloja, mutta hän omistaa paljon Argentiinan suurseuran pelipaitoja ja muistoesineitä.

Suarezia on myös kielletty menemästä chileläisartisti Mon Laferten konsertteihin. Hän oli jo ostanut lento- ja keikkaliput Buenos Airesiin, jotta pääsisi katsomaan laulajaa.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme tehneet jotain tällaista, mutta tämä on myös apu ihmisille, jotka eivät vaikuta olevan tietoisia siitä, että heidän lapsensa tulevat ensin ja muut asiat vasta sen jälkeen, kommentoi asianajaja Sylvina Carrer uutistoimisto Reutersille.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!