© Kuva: Getty Images

Partizan – Astana: Euroseikkailun loppu

Eurooppa-liiga
Partizan – Astana
Torstai 12.12. klo 22:00

Myös Eurooppa-liigassa laitetaan tällä viikolla lohkovaihe pakettiin. Otan noston L-lohkon ottelusta Partizan – Astana, joka ei ehkä ole urheilullisesti europelien kovinta ydintä, mutta vedonlyönnillisesti tähän otteluun löytyy hyvä tulokulma. Lohkon jatkopaikat on jo jaettu: jatkopeleihin menevät Manchester United sekä AZ Alkmaar.

Viime kierroksella Partizan näytti vievän AZ:ltä vieraspisteet ja nousevan kamppailuun jatkopaikasta. Toisin kävi: hollantilaiset tulivat aivan ottelun lopussa tasoihin kahden maalin tappioasemasta. Kaiken lisäksi AZ pelasi ottelun lopun vajaamiehisenä. Isku oli varmasti kova ja vaikka tässä ottelussa on kyse vain kunniasta, luulisi belgradilaisten haluavan tämän kauden euroseikkailusta positiivisen lopun ottamalla Astanasta voiton. Kazakstanissa pelatun ottelun Partizan voitti 1-2 ja numerot olisivat helposti voineet olla paljon suuremmat.

Astana otti UEL:n ensimmäiset pisteensä voittamalla luokkaretkikokoonpanolla liikkeellä olleen Manchester Unitedin. Astanan puolustus on ollut joukkueen kompastuskivi lohkovaiheessa: etenkin AZ näytti kahdessa pelissä, että töitä on vielä tehtävänä tällä tasolla pärjätäkseen. Joukkue ei ole millään mittapuulla isäntien tasoinen, mutta lähtee varmasti hyvällä asenteella viimeiseen lohko-otteluun

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa ei varmaankaan pelata aivan veren maku suussa, mutta odotan pelin olevan iloista ja avointa. Partizanilla on tulivoimaa ja se pystyy tahkoamaan maaleja Astanan kevyttä alakertaa vastaan. Täytyy myös huomata, ettei Partizaninkaan puolustus ole mikään seinä, vaikkei Astanan maalintekovoima olekaan vakuuttanut. Runsasmaalisuus olisikin mahdollinen peli tähän, mutta vetosuosituksessa nojaan vähintään kahden maalin kotivoittoon: Aasialainen tasoitusveto, Partizan -1.5 kertoimella 2,09.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.