RoPS ja pitkäaikainen luottopelaaja jatkosopimukseen

© Kuva: Juha Tamminen
Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Rovaniemen Palloseura ja keskikenttäpelaaja Eetu Muinonen ovat solmineet kautta 2020 koskevan jatkosopimuksen.

Muinonen, 33, aloittaa näin ollen seitsemännen kautensa RoPS:n paidassa. Hän on urallaan edustanut myös MP:tä, MyPaa, belgialaista Zulte Waregemiä, Hakaa, norjalaista Fram Larvikia ja KTP:tä.

Veikkausliigassa Muinonen on pelannut yli 200 ottelua, joista 23 oli päättyneellä kaudella.

– Halusimme todella, että Eetu jatkaa. Hän on äärimmäisen luotettava sekä pelaajana että ihmisenä, RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Eetu on pallovarma ja hänellä on hyvät lajitaidot. Hän sopii meidän tapaamme pelata. Eetun kautta pystyy rakentamaan peliä ja hän pystyy myös itse rakentamaan peliä.

Tauriainen toimi MyPan apuvalmentajana, kun Muinonen voitti seurassa Veikkausliigan ja Suomen Cupin mestaruuden. Tauriainen nousi RoPS:n uudeksi päävalmentajaksi marraskuun alussa seuran kakkosjoukkueesta, ja hän on kuudes eri valmentaja, jonka alaisuudessa Muinonen pelaa RoPS:ssa.

– Olemme puhuneet paljonkin Vesan pelifilosofiasta, ja olo on innostunut, kun mietin tulevaa, Muinonen sanailee.

– Jalkapallo on edelleen laji, jossa vaaditaan asennetta. Ei ole mitään väliä, oletko kuinka tekninen tai taktinen tahansa, jos asenne ei välity kentälle.

– Myös itse pelissä täytyy tapahtua asioita. Ei ole kenellekään hyväksi, jos vain pidämme palloa. Se ei kehitä pelaajia eikä ole yleisöllekään hyväksi. Hyökkäykset täytyy viimeistellä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!