RoPS jatkosopimukseen viime kauden luottopelaajansa kanssa

© Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseura on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen hyökkäävän keskikenttäpelaajan Youness Rahimin kanssa.

Rahimi, 24, liittyi RoPS:aan huhtikuussa ja pelasi päättyneellä kaudella Veikkausliigassa 25 ottelua. Hän on edustanut pääsarjatasolla myös Honkaa, Helsingin IFK:ta, Seinäjoen Jalkapallokerhoa ja Ilvestä. Rahimi on kaikkiaan pelannut Veikkausliigassa 146 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 15 maalia ja syöttänyt seitsemän.

– Youness on monikäyttöinen ja erittäin hyvällä asenteella varustettu pelaaja, kommentoi RoPS:n päävalmentaja Vesa Tauriainen seuran tiedotteessa.

– Hän pystyy pelaamaan kymppipaikkaa sekä molempia laitoja. Hän on hyvä pallon kanssa ja kykenee toimimaan pienessäkin tilassa. Hänessä on myös paljon enemmän potentiaalia, kuin tähän mennessä olemme nähneet.

Tauriainen on kaavaillut Rahimista kymppipaikan pelaajaa ensi kaudeksi.

– RoPS oli Suomessa ehdoton ykkösvaihtoehto niistä joukkueista, joissa halusin jatkaa, kommentoi Rahimi.

– Meillä tulee olemaan erilainen joukkue kuin viime kaudella, mutta se voi olla hyväkin juttu. Kaikki, mitä olen kuullut tulevasta jengistä sekä tavastamme pelata, on kuulostanut hyvältä ja sopii minulle. Olemme yllätysvalmiita.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.