Seurapomo Ronaldo haluaa laajentaa omistajuuksiaan – totesi brittiseurat liian kalliiksi

© Kuva: Getty Images

Ronaldo Luís Nazário de Lima on monien mielestä yksi kaikkien aikojen jalkapalloilijoista. Henkilökohtaisten meriittien listalta löytyy muun muassa kaksi Ballon d’Oria ja kaksi valintaa MM-kisojen tähdistöön, sekä paljon, paljon muuta. Upea ura voisi olla vieläkin komeampi, elleivät sitten olisi jarruttaneet pari vakavaa polvivammaa.

Ronaldon peliura päättyi vuonna 2011, ja sittemmin hän on rakentanut uraa liike-elämässä. Syyskuussa 2018 brasilialaisesta tuli La Liga -seura Real Valladolidin pääomistaja, eikä mies ole valintaansa katunut. Valladolid on tällä hetkellä La Ligassa sijalla 14, mutta Ronaldo uskoo seuran nousevan tulevaisuudessa kamppailemaan paremmista sijoituksista. Haaste oli tässä vaiheessa juuri sopiva.

– Olin eräänä päivänä Venäjällä, kun minulle soitti joku, jolla oli yhteyksiä Valladolidiin, Ronaldo aloitti kertomuksensa marraskuussa pidetyn Web Summitin yhteydessä.

– Valladolid oli juuri sitä, mitä etsin. Seura, jolla on mahtava historia, ja joka sijaitsee vain tunnin ja 40 minuutin päässä Madridista. Ja hintakin oli sopiva.

– Se on 90-vuotias seura, joka on pelannut monta vuotta pääsarjassa ja on 300 000 asukkaan kaupungin ainoa seura. Se oli minulle mahtava tilaisuus ja päätin nauttia siitä. Olen seuraan erittäin tyytyväinen, 43-vuotias ex-maalitykki korosti.

Samassa yhteydessä Ronaldo paljasti, että hänen tavoitteenaan on laajentaa omistuksiaan. Jos toiveet toteutuvat, ei Real Valladolid jää Ronaldon ainoaksi seuraksi. Todennäköisin suunta osoittaa Portugaliin.

– Etsin äskettäin seuraa ostettavaksi. Olin jo etsinyt Englannista, toiselta sarjaportaalta. Valioliiga on todella kallis, ja niin myös on myös Mestaruussarja.

– Etsin seuraa myös Portugalista, ja jatkan etsintöjä edelleen, Ronaldo paljasti.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.