Sky: Leverkusen ei aio luopua Arsenalin havittelemasta ykköshyökkääjästään

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Sky Sports uutisoi jo ennen joulua Arsenalin kiinnostuksesta Bayer Leverkusenin hyökkääjää Kevin Vollandia kohtaan. Lue aiheesta lisää täältä.

Nyt Sky Germany kertoo, ettei Leverkusen aio myydä varakapteeniaan tammikuussa vaan toivoo Vollandin solmivan pian uuden jatkosopimuksen.

Vollandin, 27, nykyinen sopimus päättyy 1,5 vuoden päästä. Leverkusen saisi tähtipelaajastaan varmasti kelpo korvauksen muun muassa pelaajan monikäyttöisyyden vuoksi. Lähtökohtaisesti Volland on keskushyökkääjä, mutta voi pelata myös oikealla laidalla, josta vasenjalkainen saksalainen voi ajaa keskustaan.

Leverkuseniin Hoffenheimista kaudeksi 2016-17 siirtyneen Vollandin lähdön myötä Huuhkajien hyökkääjälle Joel Pohjanpalolle voisi avautua suurempi rooli Leverkusenissa. Tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei Leverkusen aio päästää irti ykköstykistään.

Tällä kaudella Volland on tehnyt Bundesliigassa vain viisi maalia 17 ottelussa. Kahdella viime kaudella hän on iskenyt kunakin sesonkina mainiot 14 sarjamaalia.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!