Nelosen uuden jalkapalloaiheisen realitysarjan PlayOff: Haluatko jalkapallotähdeksi? valmennuskolmikko on selvinnyt. Valmentajina ohjelmassa toimivat Keith Armstrong, Marianne Miettinen sekä Pekka Lagerblom. Trion jäsenistä jokainen on hyvin tunnettu suomalaisissa jalkapallopiireissä.

Viasatin jalkapallostudioista tuttu Armstrong on yksi Suomen tunnetuimmista valmentajista, joka on on voittanut viisi Suomen mestaruutta valmentajana ja kolme pelaajana. Viime kaudella Armstrong oli osa KuPS:n valmennustiimiä.

Miettinen toimii mm. Suomen Palloliiton tyttöjen huippujalkapallopäällikkönä ja Yle Urheilun jalkapalloasiantuntijana. Miettinen niitti mainetta mm. vuoden 2018 MM-kisojen kommentaattorina.

Lahtelainen Lagerblom lopetti viime kaudella jalkapalloilijan ammattilaisuransa FC Lahdessa. Valmentajanakin ”Kuhnureissa” toimineen muotitietoisen entisen futaajan saavutuksiin lukeutuvat mm. Saksan Bundesliigan ja Saksan cupin kultamitalit.

PlayOff-sarjassa hallitseva Suomen mestari Kuopion Palloseura hakee kauden 2020 joukkueeseensa yhtä huippupelaajaa. KuPS:n, Nelosen ja tuotantoyhtiö Labilityn yhdessä järjestämän kykyjenetsintäohjelman voittaja saa palkinnoksi peräti 100 000 euron arvoisen ammattilaissopimuksen savolaisseuraan.

Valmennuskolmikko vastaa ohjelmassa pelaajien harjoittelusta ja kehityksestä sekä toimii neuvonantajina KuPS:n johdolle voittajan valinnassa.

Ohjelman kuvaukset alkavat Kuopiossa ja Leppävirran Vesileppiksessa vuodenvaihteen jälkeen. Ohjelma alkaa helmikuun lopulla.

– Ohjelman tuotannon suunnittelu on pitkällä, ja on mahtavaa, että saimme varmistettua Keken, Mariannen ja Pekan roolit osaksi ohjelmaa. Heidän merkityksensä sisällössä tulee olemaan suuri. Myös pelaajacasting on käynyt kuumana. Meille on tullut toista sataa hakemusta, ja mukana on laatupelaajia, ohjelman juontaja ja tuottaja, entinen maajoukkuepelaaja Sebastian Sorsa sanoo tiedotteessa.