Kotimaisen jalkapallon ystävillä oli tiistaina kaikki syyt tyytyväisyyteen, sillä iloisia uutisia sateli ovista ja ikkunoista. Ensin tiedotettiin Sanomien kanssa tehtävän TV-yhteistyön jatkumisesta vuoteen 2022. Katsojaluvut ovat olleet jyrkässä kasvussa, optiovuosien käyttäminen nostaa sopimuksen taloudellista arvoa ja jokainen peli on jatkossakin nähtävissä Ruutu-palvelussa.

Seuraavaksi Veikkausliiga tiedotti kahdesta uudesta merkittävästä sponsorisopimuksesta. Suomalaisen jalkapallon buumi on nostanut kiinnostusta kaupalliseen yhteistyöhön, ja tukirahaa valuu siten pääsarjaseuroillekin aiempaa enemmän.

Kirsikkana kakkuun illalla saatiin vielä se tärkein uutinen. Palloliiton liigalisenssikomitea oli nimittäin myöntänyt liigalisenssit kaikille 12 seuralle. Palloliitto tiedotti asiasta kotisivuillaan. Jokaiseen lisenssipäätökseen kirjattiin myös seurojen ottelustadionien ja varastadionien kelpoisuus.

Näin kaudella 2020 Veikkausliigassa nähdään odotetusti seuraava tusina joukkueita: KuPS, Inter, Honka, Ilves, HJK, IFK Mariehamn, HIFK, FC Lahti, SJK, RoPS, Haka ja TPS.