Virallista: Carlo Ancelotti palasi Valioliigaan – siirtyi Evertonin peräsimeen

© Kuva: Getty Images

Carlo Ancelotti on Evertonin tuore päävalmentaja. Everton tiedotti Ancelottin siirtymisestä joukkueen päävalmentajaksi lauantaina.

Ancelotti sai potkut Napolista kymmenen päivää sitten. Napolin syyskausi Serie A:ssa on epäonnistunut pahasti, mutta Mestarien liigassa seura eteni lohkostaan jatkoon.

Kyseessä ei ole Ancelottin ensimmäinen kerta Valioliigassa, sillä menestyksekäs italialaisluotsi valmensi Chelseaa vuodet 2009-11. Ancelotti voitti Chelsean peräsimessä Valioliigan ja FA Cupin mestaruudet.

Everton antoi muutama viikko sitten potkut Marco Silvalle surkeiden tuloksien vuoksi. Duncan Ferguson on toiminut Evertonin väliaikaisvalmentajana ja luotsaa joukkuetta lauantaisessa Everton-ottelussa.