Valioliiga
West Ham – Arsenal
Maanantai 09.12. klo 22:00

Maanantai-iltana pelattava Lontoon paikallispeli kokoaa yhteen kaksi kriisijoukkuetta – molempien joukkueiden syksy on ollut alakuloinen. Viikkokierroksen tappioiden jälkeen West Ham on sarjataulukossa 16. ja vain pisteen putoamisviivan yläpuolella. Arsenal puolestaan putosi taulukossa kymmenennelle sijalle, joka on joukkueelle historiallisen huono sijoitus.

West Ham on ajautunut varsinaiseen syöksykierteeseen ja Manuel Pellegrini on jälleen yksi valmentaja, joka saa pelätä työpaikkansa puolesta. Yksi syy Hammersin haikeisiin otteisiin on tärkeän maalivahdin Lukasz Fabianskin loukkaantuminen. Myös Manuel Lanzini on tästä ottelusta pois. Lisäksi Pellegrinin pitää vielä todeta muutaman jalkapallosoturin pelikunto. Vaikeuksissa piehtaroivaa Arsenalia vastaan olisi nyt todellakin saatava tulosta aikaan.

Freddie Ljungberg ei ole väliaikaismanagerina saanut Gunnersin tilanteeseen parannusta – saldona ensimmäisistä otteluista on tasapeli ja tappio. Varsinkin Brighton -tappio oli Ljungbergin suojateilta onneton esitys. Jos tästä ottelusta ei tule voittoa, kyseessä olisi jo kymmenes voitoton ottelu putkeen kaikki kilpailut huomioiden. Poissa Ljungbergilta on keskikentän Dani Ceballos. Ruotsalaismanageri saattaa sekoittaa hieman pakkaansa tuloksen saamiseksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Arsenal on ottelussa lievä suosikki, mutta kertoimien valossa tekee mieli yrittää, saisiko West Ham kotiottelustaan edes pisteen. Epävarmuustekijöitä ottelussa riittää, sillä molempien formi on niin surkea. Joka tapauksessa vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, West Ham +0.5 kertoimella 1,81.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO