Zlatan Ibrahimović muisteli vihanpitoaan italialaislegendan kanssa – sai kovan kuitin takaisin: ”Ilman sinua emme olisi ikinä voittaneet”

© Kuva: Getty Images

Italian maajoukkueen entinen toppari Marco Materazzi on vastannut Zlatan Ibrahimovićille, joka sanoi lähettäneensä tämän tarkoituksella sairaalaan.

Ruotsalaiskärki Ibrahimović, 38, ja uransa lopettanut Materazzi, 46, olivat kolmen kauden ajan joukkuekavereita Internazionalessa, mutta he olivat sitä ennen ja sen jälkeen vihamiehiä.

Ibrahimović kertoi GQ:n haastattelussa, että hän odotti neljä vuotta kostoaan Materazzille, joka teloi hänet Juventuksen ja Interin välisessä ottelussa vuonna 2006. Juventusta edustanut Ibrahimović joutui jättämään pelin kesken Materazzin taklauksen seurauksena.

– Materazzi tuli kaksinkamppailuun kuin salamurhaaja ja satutti minua. Hän pelasi kovaa, eikä siinä mitään. Mutta kovaa voi pelata kahdella tavalla, toinen niistä on tahalleen satuttaminen. Jopa [Paolo] Maldini pelasi kovaa, mutta eri tavoitteella, kertasi Ibrahimović.

Ruotsalaistähti yritti jatkaa pelaamista, mutta kipu kävi liian suureksi.

– Halusin palata kentälle ja saada kostoni. En unohda sitä, jos joku tekee minulle niin. Mutta kahden minuutin jälkeen olin liian kivuissani jatkamaan. En pystynyt pelaamaan.

Juventuksesta Ibrahimović siirtyi Interin ja Barcelonan kautta AC Milaniin, jonka paidassa hän viimein sai kostonsa Materazzia vastaan, neljä vuotta italialaispuolustajan taklauksen jälkeen.

– Toisella puoliajalla Materazzi tuli minua kohti, minä iskin häneen taekwondo-liikkeellä ja lähetin hänet sairaalaan.

Marco Materazzi joutui Zlatan Ibrahimovićin taekwondo-potkun kohteeksi marraskuussa 2010. Kuva: Getty Images

– (Interin) Dejan Stanković kysyi minulta, miksi tein sen. Vastasin hänelle, että ”olen odottanut tätä hetkeä neljä vuotta. Siksi”.

Materazzi vastasi Ibrahimovićin antamiin kommentteihin torstaina sosiaalisessa mediassa. Hän lisäsi Instagram-tililleen kuvan itsestään ja muista Interin pelaajista juhlimassa kauden 2009-10 Mestarien liigan voittoa.

Ibrahimović oli lähtenyt Interistä juuri ennen kyseistä kautta Barcelonaan, joka maksoi hänestä ison siirtokorvauksen ja antoi vaihtokaupassa vielä toiseen suuntaan Samuel Eto’on, jonka Materazzi merkitsi kuvaansa.

Inter voitti samalla kaudella Barcelonan välierävaiheessa yhteismaalein 3-2, mutta Ibrahimović ei ole onnistunut urallaan voittamaan Mestarien liigaa, vaikka hän on muuten ollut valtaisan menestynyt edustamissaan joukkueissa.

– Tulin, näin, voitin, aloitti Materazzi kuvatekstinsä viitaten Ibrahimovićin, joka käytti samoja sanoja ilmoittaessaan lähtevänsä Los Angeles Galaxysta.

– Kiitos, Ibrahimović. Ilman sinua emme olisi ikinä voittaneet, kirjoitti Materazzi naljaillen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Veni… Vidi…. Vici !!! Sempre e comunque GRAZIE @iamzlatanibrahimovic …. Senza di te non l’avremmo mai VINTA …. 🖤💙 @inter 🏆 @setoo9

Henkilön Marco Materazzi (@marcomaterazzi) jakama julkaisu


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.