Barcelona harkitsee uuden hyökkääjän hankkimista – ykkösvaihtoehdolla hintaa 60 miljoonaa euroa

© Kuva: Getty Images
Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Barcelonan päävalmentaja Quique Setién myönsi tiistaina, että seura harkitsee uuden hyökkääjän hankkimista tammikuun siirtoikkunan aikana.

– Pitää paikkaansa, me mietimme sitä, kommentoi Setién Diario Sportin mukaan kysyttäessä asiasta, mutta sanoi itse keskittyvänsä enemmän tuleviin otteluihin.

Barcelonalle tuli tarve uudelle ysipaikan pelaajalle, koska uruguaylaiskärki Luis Suárez on sivussa neljä kuukautta polvileikkauksen takia.

Marcan tietojen mukaan Barcelonan ykkösvaihtoehto on Espanjan maajoukkueen ja Valencia hyökkääjä Rodrigo Moreno, jonka uskotaan sopivan Setiénin pelitapaan. Rodrigon kohdalla ongelmaksi voi kuitenkin koitua hänen 60 miljoonan euron hintalappunsa.

Huhuissa Barcelona on yhdistetty myös Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyangiin ja RB Leipzigin Timo Werneriin, mutta Marca ei pidä kumpaakaan heistä todennäköisenä hankintana.

Vuosi sitten tammikuussa Barcelona hankki Kevin-Prince Boatengin puolen vuoden lainasopimuksella Sassuolosta. Ghanalaishyökkääjä jäi kuitenkin Barcelonassa todella pieneen rooliin, eikä Barça halua saman toistuvan.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!