FA Cup
Burnley – Norwich
Lauantai 25.01. klo 17:00

FA Cupin neljännen kierroksen lauantainosto otetaan Valioliigassa pelaavien Burnleyn ja Norwichin kamppailusta. Burnley on helpottanut tilannettaan sarjassa kahdella voitolla, kun taas Norwichin tilanne on edelleen tukala, sillä matka putoamisviivaan on edelleen kuusi pistettä. Vaikuttaako sarjatilanne cup-motivaatioon, onkin sitten täysin toinen kysymys.

Burnleyn voitot Leicesteristä ja varsinkin Manchester Unitedista Unelmien Teatterissa ovat parantaneet joukkueen skenaariota oleellisesti. Välitön putoamisuhka on toistaiseksi selätetty, itseluottamus on parantunut kohinalla ja todennäköisesti nyt cup-menestyskin kiinnostaa Sean Dychen suojatteja aivan toisella tavalla. Ben Gibson ja Ashley Barnes ovat loukkaantuneina – lisäksi Dyche on ilmoittanut harrastavansa hieman kierrätystä.

Kierrätykseen turvautuu varmasti myös virkaveli Daniel Farke. Ainakin Tim Krul huilaa, eikä Teemu Pukin pelaamisesta ole mitään takeita. Lisäksi Emi Buendian, Ben Godfreyn ja Todd Cantwellin poissaolot aiheuttavat päänvaivaa Farkelle. Rivien välistä voi lukea, että rotaatiopelaajien käyttö voi olla hyvinkin aggressiivista. Viikolla Norwich taisteli urheasti Tottenhamia vastaan, mutta joutui poistumaan Lontoosta 2-1 tappio niskassaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Näillä pohjilla olen vakaasti kotijoukkueen matkassa ja tarjotut kertoimet riittävät Burnleyn pelaamiseen. Vaikka sitä ei suoraan myönnetä, Norwichille liigassa säilyminen on tärkeämpää kuin cupissa eteneminen. Vetosuositus on Burnley voittaa ottelun kertoimella 1,95.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO