Valioliiga
Chelsea – Arsenal
Tiistai 21.01. klo 22:15

Valioliigatiistai huipentuu Lontoon derbyyn, jossa Chelsea ja Arsenal ottavat mittaa toisistaan. Joukkueet pelasivat edellisen kerran vastakkain juuri ennen uutta vuotta, jolloin Chelsea haki pisteet Emiratesilta lukemin 1-2. Arsenal junnaa edelleen sarjataulukossa puolivälissä, kun Chelsea on puolestaan paljon iloisemmin neljäntenä.

Chelsea ei ollut lauantaina Newcastlea huonompi joukkue, mutta niin vain joutui lähtemään pohjoisesta kotia kohti ilman pisteitä. Reece James loukkaantui ottelussa ja on hyvin todennäköisesti tiistaina pois. Pahin puute kokoonpanopuolella on edelleen lahjakas Christian Pulisic. Frank Lampard on selvinnyt Chelsean peräsimessä paremmin kuin hyvin, sillä kokematon manageri ja siirtokiellon alainen joukkue ei ollut lupaava yhdistelmä. Niinpä joukkue on tälläkin hetkellä Mestarien Liigaan oikeuttavalla paikalla sarjataulukossa.

Arsenalilla puolestaan tähän on matkaa. Mikel Arteta on saanut joukkueen pelisysteemiä varmemmaksi, mutta voittoja Gunners ei edelleenkään ole liikoja saalistanut. Viime viikonlopun vihjeottelu Sheffield Unitedia vastaan oli odotetun vaikea, mutta ainakin puolustusta Arteta on saanut pitävämmäksi. Arsenalilta puuttuu edelleen iso siivu tehoja Pierre-Emerick Aubameyangin pelikiellon vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Chelsea on luonnollisesti ottelussa suosikki, mutta joukkue ailahtelee, eivätkä tarjotut kertoimet tyydytä vaativalla maulla varustettua vihjaajaa. Suurempi mielenkiinto kohdistuu vähämaalisuuteen. Joukkueet eivät ole sellaisia overiruiskuja kuin markkinat tuntuvat kuvittelevan. Vetosuositus liittyy korkeintaan kahteen maaliin: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,24.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO