Euroopan Cupin semifinalistin synkkä ahdinko – takavuosien suurseura myynnissä 20 sentillä

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Katoavaista on mainen kunnia. Historia tuntee lukuisia konkurssin tehneitä ja perikatoon ajautuneita merkittäviä jalkapalloseuroja, ja nyt Romaniasta on löytymässä seuraava uhri. Ellei sitten jostain löydy yllättäen pelastajaa.

Tunnettu romanialainen freelancer-toimittaja Emanuel Rosu kertoo, että 18-kertainen Romanian mestari Dinamo Bukarest on myynnissä. Kauppasumma on muodollinen 20 senttiä. Kaupan päälle ostaja saisi tosin lunastaa seuran massiiviset velkasaatavat.

Emanuel Rosun mukaan Dinamossa yritetään nyt myydä kaikki kaupaksi kelpaavat pelaajat. Joukkueen kapteeni Dan Nistor myytiin jo saman sarjan CS U Craiovaan 275 000 eurolla. Transfermarktin mukaan Nistorin varsinainen markkina-arvo on noin neljä kertaa suurempi.

Viimeisimmän mestaruutensa Dinamo voitti vuonna 2006-2007. Viime vuosina se ei ole kuitenkaan ollut lähelläkään sarjan kärkisijoja. Historiansa komeimman kansainvälisen saavutuksen Dinamo saavutti kaudella 1983-1984, kun se eteni Euroopan Cupin – Mestarien liigan edeltäjän – välieriin. Matkan varrella kaatuivat muun muassa Lahden Kuusysi sekä Hamburger SV, mutta välierissä Liverpool oli parempi yhteismaalein 1-3.

Dinamon 11-0 -voitto pohjoisirlantilaisesta Crusadersista kaudella 1973-1974 on edelleen Euroopan Cupin (ja Mestarien liigan) historian suurinumeroisin voitto.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!