FC Inter Turku on hankkinut jo toisen hollantilaispelaajan pienen ajan sisään. IFK Mariehamnissa viime kaudella nähty Rick Ketting saa seurakseen maanmiehensä Rodney Kloosterin.

23-vuotiaan ammattilaisura alkoi kotimaan FC Dordrechtissä, ja tämä pelasi viime syyskauden bulgarialaisessa Botev Plovdivinissä. Joukkueen valmennus meni uusiksi marraskuussa, minkä jälkeen Klooster on etsinyt uutta seuraa. Sopiva löytyi lopulta Turusta.

– Kuulin Interistä paljon hyvää ja otin seurasta itse selvää, sillä haluan tietää millaiseen seuraan olen menossa. Kyselin myös Interissä nyt pari viikkoa harjoitelleelta Rick Kettingiltä seurasta. Rick kertoi todella nauttineensa ajastaan täällä. Totesin, että jos Rick viihtyy, viihdyn varmasti minäkin. Jo näin päivän jälkeen huomaan valinneeni oikein, Klooster sanoo uuden seuransa sivustolla.

Valmentaja Jose Riveiro kertoi suunnitelmistaan tulokkaan suhteen.

– Rodney on pelipaikaltaan sekoitus laitapuolustajaa ja laitahyökkääjää, eli uskon hänen sopivan hyvin joukkueessamme wing-backin paikalle. Laidalla tarvitsemme hänen kaltaistaan monipuolista pelaajaa, jolta onnistuvat niin keskitykset kuin puolustuksen kaksinkamppailut. Pelaajana Rodney on vielä suhteellisen nuori, mutta hänellä on silti jo kokemusta niin kotimaastaan kuin muualtakin.

FC Inter odottaa Kloosterin peliluvan ehtivän valmiiksi jo lauantaille, jolloin joukkue aloittaa Suomen Cup -urakkansa kotiottelulla IFK Mariehamnia vastaan.