Bournemouthista lainalla Rangersissa oleva Jermain Defoe jatkaa skotlantilaisseurassa pysyvällä siirrolla. Kokenut 37-vuotias hyökkääjä siirtyi lainalle Rangersiin viime tammikuussa. Sopimuksen kesto on kauden 2020-2021 loppuun. Rangers uutisoi sopimuksesta verkkosivuillaan lauantaina.

Rangers Football Club

@RangersFC

Rangers Football Club

@RangersFC
📢 I wanna know, Jermain Defoe 🎶

🆕 #RangersFC are today delighted to confirm that @IAmJermainDefoe has signed a pre-contract to join the club on a permanent basis this summer.
🤩 Defoe 2021

Entinen Englannin maajoukkueen kärkimies on pelannut Rangersissa 57 ottelua, ja viimeistellyt näissä 20 osumaa. Viimeisessä viidessa pelaamassaan ottelussa Defoe on iskenyt neljä maalia.

– Loistavia uutisia. Hienoa, että tämä vihdoinkin toteutui. Asian kanssa on työskennelty jo useita viikkoja. Hän (Defoe) on uskomaton ammattilainen. Hän edistyy edelleen urallaan, ja on iso osa tätä joukkuetta, Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard totesi seuran verkkosivuilla.

– Olen iloinen. Kun tulin tänne ensin lainalle, se oli helppo päätös. Tiesin joukkueen hienon historian, ja hienot pelaajat, ja sen, kuinka suuri seura Rangers on. Tälle joukkueelle pelaaminen on spesiaalia, Defoe totesi seuran verkkosivuilla.

Rangersissa pelaa myös Huuhkajien keskikentällä operoiva Glen Kamara.

Lähde: Sky Sports