2. Bundesliga
Hamburger SV – Nürnberg
Torstai 30.01. klo 21:30

Hiljaisena jalkapallopäivänä otan noston Saksan toiselta sarjatasolta. Hamburger SV on yksi Saksan menestyneimpiä jalkapalloseuroja, mutta on tällä hetkellä toista perättäistä kautta toisella sarjatasolla. Se on tällä hetkellä sarjassa kolmantena ja suora nousu on tämän kauden ehdoton tavoite. Nürnberg puolestaan putosi viime keväänä Bundesligasta ja tällä hetkellä toinen perättäinen putoaminen on täysin mahdollista, sillä joukkue on sarjassa viimeistä edellisenä.

HSV on menettänyt otteen sarjan ehdottomasta kärjestä viime kierroksilla, sillä neljästä edellisestä ottelusta ei ole kertynyt voittoja ja pisteitäkin vain kaksi. HSV:n kotisaldo on toistaiseksi mairea, sillä kahdeksasta kotiottelusta voittoja on tullut kuusi. Joukkue lainasi Joel Pohjanpalon Leverkusenista saadakseen hyökkäykseensä lisää laatua – onkin mielenkiintoista nähdä, nouseeko loukkaantumisista kärsinyt suomalainen suoraan avaukseen. On aprikoitu, että peliminuutteja olisi luvassa, mutta huuhkajahyökkääjä saattaa silti aloittaa ottelun penkiltä.

Nürnbergin surkea syksy sisältää myös valmentajanvaihdoksen, kun Damir Canadi sai tehdä tilaa Jens Kellerille. Joukkue avasi Kellerin alaisuudessa voittotilinsä viidennessä ottelussa juuri ennen talvitaukoa. Joukkuetta vahvistettiin kahdella lainalla Valioliiga-organisaatioista: Philip Heise saapui Norwichista ja Konstantinos Mavropanos Arsenalista. Loukkaantuneena ollut ykkösvahti Christian Mathenia palannee tässä ottelussa tolppien väliin.

Lyö vetoa ottelusta:

HSV on sarjan tehokkaimpia joukkueita, eikä perinteinen suurseura Nürnberg ole sekään jäänyt osattomaksi maaleista. Kaikkein eniten vedoissa kiinnostaa runsasmaalisuus – vetosuositus on sangen uhmakas ja osuu vasta neljällä maalilla: Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,45.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO