Italian suurseura ui syvissä vesissä – ”Meidän pitää pyytää anteeksi faneilta ja koko kaupungilta”

© Kuva: Getty Images

Italian suurseura Napoli ui tällä hetkellä syvissä vesissä. Joukkueen kausi Serie A:ssa on sujunut surkeasti, sillä se löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta vasta sijalta 12. Perinteikäs seura on hävinnyt kolme viimeistä sarjaotteluaan, ja matkaa Mestarien liigaan oikeuttavaan paikkaan on jo 11 pistettä.

Napoli on sijoittunut neljä kautta putkeen kolmen joukkoon Serie A:ssa. Kahtena edellisenä vuotena se on päätynyt sarjakakkoseksi.

Seura erotti joulukuussa päävalmentajana olleen Carlo Ancelottin, ja tilalle tuli AC Milanin entinen päävalmentaja ja seuralegenda Gennaro Gattuso. Kurssi ei ole kuitenkaan kääntynyt hänenkään alaisuudessa. Italialaisluotsin komennossa Napoli on pelannut viisi ottelua, ja hävinnyt niistä peräti neljä.

Nyt joukkue aikoo pysytellä seuran harjoituskeskuksessa ainakin jonkin aikaa. Pelaajat eivät poistu harjoitusten jälkeen koteihinsa, ja he yöpyvät harjoituskeskuksessa.

– Puhuin joukkueen kanssa, ja tekivät päätöksen mennä harjoituskeskukseen. Meidän täytyy katsoa toisiamme silmiin, sanoa mitä pitää sanoa, ja pysyä yhdessä. Meidän täytyy löytää ratkaisuja, koska mitä teemme tällä hetkellä, ei riitä, Gattuso kertoi Sky Sport Italialle.

– Meidän pitää pyytää anteeksi faneilta ja koko kaupungilta, koska esityksemme oli nolo [viitaten lauantain 0-2 kotitappioon Fiorentinaa vastaan], Gattuso sanoi DAZN:lle.

Lähde: Goal