Jalkapalloilijan kotiin murtauduttiin – pelaajalta raju reaktio brittilehden vähättelevään somepäivitykseen: ”Osoittakaa hiukan kunnioitusta”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Denis Suárez tuskin antaa englantilaislehti Daily Mailille haastattelua hetkeen – tai kenties enää koskaan. Sen verran ärsyyntyneeltä jalkapalloilija vaikuttaa lehden lauantaina julkaisemasta sosiaalisen median päivityksestä.

Daily Mail kirjoitti sivuillaan Suárezia uudenvuodenaattona ravistelleesta tapauksesta. Entisen Arsenalin pelaajan kotiin murtauduttiin sillä välin, kun Suárez vietti iltaa muualla tyttöystävänsä Nadia Avilesin kanssa.

Celta Vigoa nykyisin edustavaa Suárezia kohtasi murtovarkaudessa kuitenkin onni, sillä asunnosta ei varastettu mitään. Paikallismedian mukaan vorot lähtivät tyhjin käsin asunnosta katsottuaan, ettei huushollissa ole mitään anastamisen arvoista.

Itse uutisen ydin on tuskin syy sille, miksi Suárez on tuohtunut vaan tapa, jolla MailOnline Sport -tili linkitti uutisen Twitterissä.

– Arsenalin floppi Denis Suárezin kotiin murtauduttiin, mutta varkaat päättivät jättää ottamatta mitään, kun mitään varastettavaa ei ollut! muun muassa Daily Mailin uutisia mainostava MailOnline Sport twiittasi.

Espanjalainen keskikenttämies Suárez, 25, koki MailOnline Sportin päivityksen nähtävästi loukkaavana.

Suarezin lauantaina julkaisema vastaustwiitti oli sunnuntaiaamuna kerännyt yli 19 000 uudelleentwiittausta ja yli 107 000 tykkäystä.

– Millaista journalismia oikein teette? Valitettavaa. Osoittakaa hiukan kunnoitusta, Suarez twiittasi merkiten MailOnline Sportin päivitykseensä.

Uransa aikana Suárez on edustanut Englannissa Manchester Cityä ja Arsenalia ja kotimaassaan Celtan lisäksi Barcelonaa, Sevillaa ja Villarrealia. Arsenal-pesti oli toden totta eräänlainen floppi, sillä Suárez siirtyi lontoolaisseuraan loppukauden lainapahvilla Barcelonasta tammikuussa 2019 mutta pelasi Tykkimiehissä vain neljä ottelua vammojen takia.

Kesällä Suárez siirtyi kasvattiseuraansa Celta Vigoon neljän vuoden sopimuksella. Celta maksoi lehtitietojen mukaan Barcelonalle siirrosta 16 miljoonaa euroa.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS