Jesse Jorosen Brescialle tyly selkäsauna – konkarihyökkääjällä uskomaton maalijatkumo

© Kuva: Getty Images

Serie A:ssa putoamisviivan alapuolella majaileva Brescia sai sunnuntai-iltapäivänä tylyn selkäsaunan samoista sijoista kamppailevalta Sampdorialta. Suomalaisvahti Jesse Joronen sai hakea pallon selkänsä takaa peräti viidesti, kun Sampdoria juhli 5-1 -voittoa.

Brescia siirtyi pelissä vielä 1-0- johtoon, kun venezuelalainen Jhon Chancellor puski ottelun avausmaalin. Jo avausjaksolla isännät kuitenkin painelivat rinnalle ja ohi.

Ensin puolalainen Karol Linetty sijoitti pallon Jorosen ulottumattomiin alanurkkaan, kun Brescian puolustus haparoi purkupallossaan. Avausjakson lopulla syntyneessä 2-1 -maalissa Linetty teki vuorostaan esityön. Hän sysäsi Brescia-puolustan syrjään, otti tilan ja lähetti hyvän keskityksen rankkarialueelle, josta tsekkiläinen Jakub Jankto laukoi taitavasti ja tarkasti ”ykkösellä” pallon maaliin.

Sampdorian kolmas maali syntyi rankkarista. Pilkku oli tuomittu Brescia-puolustajan käsivirheestä. Jesse Joronen oli erinomaisesti rankkarissa mukana, mutta kokeneen Fabio Quagliarellan kuti oli hieman liian kova ja suuntautui hieman liian ylös, jotta suomalainen olisi saanut kätensä väliin.

36-vuotiaalle Quagliarellalle maali oli myös sikäli historiallinen, että hän on tehnyt maalin Serie A:ssa nyt kuutenatoista eri vuonna putkeen.

Brescia ei minkäänlaista loppukiriä saanut aikaiseksi, vaan Sampdoria löi taululle entistäkin murskaavammat numerot. Ensin onnistui Gianluca Caprari vain kaksi minuuttia kentälle tulonsa jälkeen, ja lopulta toistamiseen Quagliarella, jonka hienoa kaaripalloa vastaantullut Joronen sai seurata katseellaan.

Sampdorian ylivoimaista kertovat muun muassa laukaukset kohti maalia: 11-5. Joronen oli täystyöllistetty, ja torjui rumista lukemista huolimatta yli puolet häntä kohti tulleista kudeista. Maalivahtiinsa Brescia ei tänään kaatunut.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.