Lauantaina Tottenham – Liverpool: Lunasta 20 euron ilmaisveto

Valioliigakierroksen yksi kohokohta on lauantai-illan ottelu Tottenhamin ja Liverpoolin välillä. Peliyhtiö Betsson haluaa tarjota maksimijännityksen ja tarjous on erittäin hyvä: kun uutena asiakkaana avaat tilin ja teet talletuksen, saat normaalin talletusbonuksen lisäksi 20 euron ilmaisvedon Tottenham – Liverpool peliin.

Ota tarjous haltuun näin:

  1. Avaa tili Betssonille TÄSTÄ.
  2. Tee vähintään 10€ talletus ja lunasta halutessasi myös talletusbonus.
  3. Saat heti 20€ ilmaisvedon Tottenham – Liverpool peliin.

Onko Spursista Poolin pysäyttäjäksi?

Liverpool johtaa Valioliigaa ylivoimaisesti ja nyt näyttäisi viimein olevan se kausi, kun Merseysidellä nostetaan kannua. Tottenhamin esitykset ovat hieman ailahdelleet myös José Mourinhon tultua kehiin. Lisäksi loukkaantumiset vaivaavat – viimeisimpänä Harry Kane joutui sairastuvalle.

Pool on tähän asti menettänyt vain kaksi pistettä täydestä potista, kun Manchester United tasasi pisteet lokakuussa Old Traffordilla. Lauantaina nähdään, pystyykö Spurs tekemään saman tempun ja horjuttamaan Jürgen Kloppin suojatteja.

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa 11.01. klo 21:30 saakka uusille asiakkaille. Saat talletuksen tehtyäsi 20€ ilmaisvedon, jonka käyttää Tottenham – Liverpool otteluun joko ennakkovetona tai livevetona. Jos ilmaisvetosi voittaa, saat vedon nettovoitot tilillesi. Voitot tulee kierrättää kolme kertaa 14 päivän aikana vähintään kertoimella 1,50. 100% talletusbonuksessa pienin 100 % talletusbonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 100 €. Bonusrahat tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta vähintään kertoimella 1,50 per kuponki. Katso tarkemmat ehdot ja säännöt kampanjasivulta.